Designed by interior studio Tiovivo Creativo, this 60m2 loft is a home for a demanding and detailed ‘single’, passionate about freedom, cycling, nature, and little friend of conventions. The owner wants his identity in every detail so that he felt in his authentic home. To fulfill this request, the loft was enlarged to make it habitable and locate the private area of the house: bedroom, dressing room, bathroom, and study area. A metal staircase designed to connect the upper level and lower level, where dinning room, living room, kitchen, storage modules, cleaning room, guest toilet, and gym located. The another design catches my attention in this interior is the painter that covers the front of the kitchen work area. Instead of traditional backslashes, the food related wall mural makes the kitchen outstanding and quite unique.


Read more: https://www.designswan.com/archives/a-romantic-home-to-reconcile-owners-social-and-private-life-in-the-same-space.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here