Designed by Daniel Hopwood Studio for a newly married couple, this incredible house is located in north London.

Although this house has many advantage such as lots of space and plenty of bedrooms, its original design and layout was a little too open and lack soul for this couple. To make the place more suitable for the couple’s life style, Daniel Hopwood Studio successfully transformed this place and create a perfect balance between vintage and modern together.

First, the bog standard kitchen has been deocreated with jazzy tiling and some extra bespoke pieces to make it look special. The open plan living room was split using Crittall windows and a sliding door to create TV room finished in dark moody wall and punchy cushions. As for the hallway, an uplifting yellow color is applied, it is daring but definitely eye-catching. Moreover, you will find, yellow-ish color is flooded in the place which make it looks warm, cozy while luxurious.


Read more: https://www.designswan.com/archives/mellow-yellow-family-home-in-london-uk.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here